Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

MARKILUX

ASIAKKAALLE, JOKA ARVOSTAA LAATUA JA PARHAITA RATKAISUJA

Terassituotteilta vaaditaan laatua, kestävyyttä ja sopivuutta rakennuksen tyyliin.

markilux on maailman johtava premium-luokan aurinkosuojatuotteiden toimittaja ja yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneistamme. Vuosikymmeniä kestäneen yhteistyön ansiosta tunnemme yrityksen tuotteet perinpohjaisesti. Ammattitaidollamme tarpeisiinne löytyy juuri oikea markilux-tuote.

markilux 990 – siro ja tyylikäs täyskasettimarkiisi

markilux 990 on seinään tai kattoon asennettava siro täyskasettimarkiisi ja tyylikäs valinta modernin arkkitehtuurin pariksi parvekkeelle ja terassille. Markiisin nivelvarret ja kangasputki taittuvat siististi matalan kasetin sisään markiisin ollessa suljettuna. Valittavissa useita eri runkovärejä ja laaja kangasvalikoima. Tuotteet valmistetaan mittatilauksena markiluxin tehtaalla Saksassa.

Tuotekortti - markilux 990

markilux 970

Puhdas ja tyylikäs ulkonäkö

Tästä markiisista välittyy moderni urbaani elämäntyyli, Markilux 970: n tyylikäs siro ulkonäkö tekee siitä ihanteellisen mallin niille, jotka rakastavat yksinkertaista eleganssia. Tällä design markiisilla teet terassistasi tyylikkään pakopaikan, jossa myös vieraasi tuntevat olonsa kotoisaksi. Lukuisten eri tyylivaihtoehtojen ansiosta voit kätevästi kustomoida markiisin juuri sinun terassillesi sopivaksi.

Tuotekortti - markilux 970

markilux MX-3

Markiisi, jonka kaareva muotoilu herättää ihastusta.

Kauniisti kaareutuvat muodot, selkeät linjat ja kiehtova värimaailma – näiden ominaisuuksien ansiosta MX-3 markiisi erottuu joukosta edukseen. Markiisin ollessa suljettuna sen kiehtova ulkonäkö vangitsee katseet ja avattuna sen tekniset yksityiskohdat pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Tuotekortti - markilux MX-3

RATKAISUT LASITETULLE TERASSILLE

markilux 779/879 – aurinkosuoja katteen alapuolelle

markiluxin tuotteissa yhdistyy viimeistelty muotoilu ja upea teknologiaosaaminen.

Terassin lasikaton alapuolelle sisä- ja ulkotiloihin asennettava aurinkosuoja suojaa liialta auringolta viilentäen myös sisätilat. Leveä, yksiosainen suoja avataan ja suljetaan veivillä tai kaukosäätimellä. Mekanismi on käytössä hiljainen kankaan liikkuessa vaivattomasti.

Tuotteeseen voi valita markiisikankaan tai hieman läpinäkyvän, auringolta tehokkaasti suojaavan screenkankaan. Lasin alla kangas on suojassa sään rasitukselta ja lialta. Kasetin malli voi olla pyöreä tai tyylikkään neliskulmainen. Markiisit soveltuvat hyvin erityyppisten katteiden alle. Tunnelma täydentyy kankaaseen asennettavalla ledvalaistuksella. Vietä rento päivä ulkona parhaassa seurassa ja suojassa!

Tuotekortti - markilux 779/879

KEPEÄ RAKENNE ISOJEN TILOJEN KATTAMISEEN

MARKILUX PERGOLA 110/210

markiluxin kevytrakenteinen pergola on tyylikäs valinta moderniin pihapiiriin.

Kankaan tracfix-kiinnityksen ansiosta kangas pysyy tiiviisti paikallaan sivuohjainkiskossa, ja kestää hyvin sään vaihteluita. Yksittäisen pergolan maksimileveys voi olla jopa 6 metriä. Laajempi alue katetaan liittämällä runkoyksiköitä yhteen.

Etukankaalla varustettu pergolamarkiisi suojaa matalaltakin paistavalta auringolta tehden tilasta huonemaisen. Lisävarusteena on saatavilla myös runkoon integroitava screenkaihdin, joka suojaa tuulelta, sateelta ja auringon paahteelta.

Säädettävän etutolpan ansiosta markiisin kaltevuutta voidaan säätää, ja tuote sopii myös paikkoihin, missä asennuskorkeus ei muuten olisi riittävä. Pergolamarkiisiin kangas menee suljettuna kokonaan markiisin sisällä. Lisävarusteena valaistus. Valittavana useita eri runkovärejä ja satoja upeita kankaita.

Tuotekortti - markilux pergola 110/220

KESTÄVÄ, HELPPOHOITOINEN JA NÄYTTÄVÄ MARKIISIKANGAS

Nano Clean -käsittelyn ansiosta kangas hylkii likaa ja ilman epäpuhtauksia, kuten nokea, siitepölyä ja tuhkaa

Markilux-markiiseissa käytetään Swelan laadukkaita, teknisiä tekstiilejä, jotka valmistetaan tiukkojen laatuvaatimusten mukaan kestämään ulkoilman rasituksia. Swelan Sunsilk- ja Sunvas-kankaat ovat kuituvärjättyjä polyesterikankaita.

Sunvasin pehmeä pinta muistuttaa perinteisiä kankaita. Sunsilk taas on pinnaltaan ylellisen silkkimäinen ja tasainen ja ominaisuuksiltaan teknisempi kuin Sunvas.

Polyesterin ansiosta kankaat ovat jopa 30 % ohuempia kuin perinteisesti markiiseissa käytetty akryylikangas. Polyesteri kestää kulutusta pidempään, pysyy sileänä ja säilyttää joustavuutensa. Kankaat on helppo pitää puhtaana ja erilaisia kuoseja ja värejä löytyy runsaasti. Nano Clean -käsittelyn ansiosta kangas hylkii likaa ja ilman epäpuhtauksia kuten nokea, siitepölyä ja tuhkaa

klikkaa tästä markilux kangasmallistoon

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!


Tampereen Markiisi Oy

Nuutisarankatu 35

33900 Tampere

Puh. 010 2922 400

Enable JavaScript to view protected content.

Myyntinäyttely avoinna 9-17

Lähetä viesti