Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Juuri sinun kotiisi

Tamar-markiisien ylväyttä ja suojaa

Tamar-markiisit ja -kaihtimet kestävät vuosia ja taas vuosia talven pakkasia, myrskytuulia ja kesäpäivien paahdetta. Markiisimme on tehty Suomen olosuhteisiin. Tamar on se hieman ylellisempi vaihtoehto, markiisi, joka kestää kauniina pitkään ja istuu täydellisesti ympäristöönsä.

Oletko rakentamassa? Kutsu aurinkosuojauksen asiantuntija paikalle jo suunnitteluvaiheessa!

Tilaa markiisi - me mittaamme, asennamme ja huollamme

Tamar-jälleenmyyjiä löytyy Suomen jokaisesta maakunnasta. Asennuspalvelun yhteydessä saat ilmaisen mittakäynnin, jolloin ammattilainen esittelee sinulle tuotevaihtoehtoja ja Suomen laadukkaimman kangasmalliston. Saat myös tarjouksen työstä saman tien.

Tutustu tuotteisiimme tai etsi lähin jälleenmyyjä!

Valtakunnallisuus

Laajan kumppaniverkoston ansiosta asennustoiminta on kustannustehokasta. Toimitustapa sovitaan aina kohteen vaatimusten mukaisesti.

Huoltosopimus

Uusiin toimituksiin on mahdollista liittää huoltosopimus. Huoltosopimuksen tarkoituksena on varmistaa laitteiden toiminta toivotulla tavalla myös takuuajan päättymisen jälkeen.

Mittakäynti

Ilmainen suunnittelukäynti helpottaa mm. hankkeen budjetointia ja samalla kertaa saat tietoa eri ratkaisuista.

Asennus

Ammattilaisten suorittama asennus takaa tuotteen turvallisuuden.

Lähetä viesti