Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Tamar tarjoaa enemmän

Tampereen Markiisi on ainoa suomalainen aurinkosuojien valmistaja, joka on erikoistunut ulkopuoliseen aurinkosuojaukseen. Tamar on myös ainoa valmistaja, joka käyttää parhaita saksalaisia Swela-kankaita ja erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltuja Lunex-markiisiosia.

Suurin osa tuotteistamme valmistetaan mittatilaustyönä Tampereella, ja Tamar-tuotemerkki takaa korkean markiisien ja kaihdinten laadun. Siisti ja kestävä lopputulos syntyy, kun asentajamme huolehtivat ilmaisen mittakäynnin yhteydessä, että tuleva aurinkosuoja sopii niin rakennukseen kuin ympäristöönkin.

Tutustu uuteen kuvastoomme, josta näet pihan ja puutarhan tuotevalikoiman hintatietoineen!

Kaikki terassille. Erikoisalaamme on ulkoilmaterassien suunnittelu ja rakentaminen, asiakaskuntamme kattaa sekä yritykset että yksityiset asiakkaat. Meiltä löydät kattavan valikoiman terassituotteita, joiden avulla löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun. Esimerkkejä luomistamme terasseista löytyy ympäri Suomea. Rakastamme työtämme; meillä on lähes 40 vuoden kokemus terassialalta.

Oleskelu raikkaassa ulkoilmassa houkuttelee, ja siitä halutaan nauttia niin pitkään kuin mahdollista. Terassilla on helppo viihtyä – elleivät tuuli ja sade aja sinua sisälle!

Terassiratkaisujemme avulla voit hyödyntää terassiasi alkukeväästä myöhään syksyyn. Valikoimistamme löytyvät markiisit, aurinkovarjot, aurinkopurjeet, pergolat, tuulisuojat ja lämmittimet, joiden avulla luot toimivan kokonaisuuden terassille kuin terassille. "Four Seasons" –mallistomme avulla voit käyttää terassiasi ympäri vuoden; malliston aurinkovarjot, terassien tuulisuojat ja lämmittimet soveltuvat myös talviterasseille. Terassi on Tamar!

Suunnittelusta asennukseen

Asiantuntevan tiimimme kokeneet suunnittelijat ja asentajat tekevät unelmistasi totta. Tuotteiden luova yhdistely, erilaiset värit ja koot tekevät terassistasi juuri sellaisen kuin haluat, yksilöllisen ja silmiähivelevän kauniin. Hoidamme projektin alusta loppuun saakka unohtamatta myynnin jälkitöitä.

Brändäys

Hyvin suunniteltu terassi vahvistaa yrityksen imagoa ja lisää brändien näkyvyyttä. Logot painetaan tuotteisiimme alan uusimman teknologian avulla. Terassit ovat erinomaisia kohteita brändätyille tuotteille – viestisi välittyy kuluttajille luontevasti, mutta silti tehdokkaasti.

Terassimarkiisit

Tampereen Markiisi on innostunut ja innovatiivinen yritys, joka on ylpeä tuotteistaan. Anna meidän todistaa se sinulle. Kehittelemme, suunnittelemme ja valmistamme toimitiloissamme terassimarkiiseja, korimarkiiseja, kaihtimia ja pimennyskaihtimia sekä ulko- että sisätiloihin. Kaikki kaihtimet ja markiisit toimivat joko manuaalisesti tai moottorikäyttöisesti. Somfy-ohjainjärjestelmien avulla niitä voi säädellä joko yksitellen tai osana kotiautomaatiojärjestelmää. Tuotteemme täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset aina pienimpiä yksityiskohtia myöten. Tästä syystä luotamme Somfy-säätimiin, jotka kuuluvat alansa parhaimmistoon.

Aurinkovarjot

Tarvitsitpa mitä hyvänsä, meillä on sinulle se oikea aurinkovarjo

Kaikki valikoimamme aurinkovarjot on valmistettu EU:n alueella. Aurinkovarjojen koot vaihtelevat 1,25m – 10m välillä kattaen lähes kaiken, mitä terassilla tarvitaan. Tarvittaessa voimme toimittaa myös jopa 16m aurinkovarjot, jotka kattavat jopa 200m2. Kaikki aurinkovarjot voidaan brändätä ja niihin voidaan liittää lämmittimet, valot ja äänentoistolaitteet.

Asennusvaihtoehtoja on useita ja ne voidaan tarvittaessa räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi. Aurinkovarjon voi asentaa lähes kaikkialle. Taitava tekninen tiimimme auttaa sinua suunnittelemaan parhaan ratkaisun ja on aina valmis auttamaan. Meiltä löydät sopivan aurinkovarjon, budjetista tai tilavaatimuksista riippumatta.

Terassien tuulisuojat

Vakiomallistoon kuuluu 9 erilaista mallia, jotka voidaan tarvittaessa räätälöidä toiveidesi mukaisesti. Voit myös suunnitella oman tuulisuojasi, me toteutamme sen. Tuulisuojien runko on korkealaatuista, pulverimaalattua alumiinia. Värin voit valita laajasta RAL-värikartasta. Asennusmateriaalit ovat ruostumatonta terästä; ne kestävät Suomen ankarissa sääolosuhteissa.

Tuulisuojat voi asentaa jalkatukien varaan tai ne voi kiinnittää betoniin upotettuihin tankoihin. Tuulisuojat voi myös pultata kiinni terassin pintaan. Räätälöidyt asennusmateriaalit takaavat juuri oikean kiinnityksen.

Tuulisuojat suojelevat sinua paitsi sääolosuhteilta myös ympäristön hälyltä ja häiriötekijöiltä.

Lukuisat mallit, värit ja koot antavat sinulle mahdollisuuden suunnitella terassistasi juuri sellaisen kuin haluat. Investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin

Terassilämmittimet

Terassilämmittimien avulla voit jatkaa terassikautta pitkälle syksyyn. Valikoimistamme löydät suositut Heatlight- ja Burda -lämmittimet, jotka edustavat lämmittimien parhaimmistoa. Korkealaatuiset Burda-lämmittimet ovat joustava valinta; lämmittimiä yhdistelemällä lämpöä löytyy terassin joka nurkkaan. Burda-lämmittimien ohjaus onnistuu kätevästi Bluetooth-järjestelmän kautta.

Ota yhteyttä ja anna tiimimme kertoa, kuinka saat terassistasi kaiken hyödyn irti.

Puh. 010 2922 400
Enable JavaScript to view protected content.

Lähetä viesti