Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

MAY Schattello

Schattello

MAY Schattello on suosituin aurinkovarjomme. Jättivarjot, joihin voi asentaa lämmittimet, valot, valokuitukaapelit tai kaiuttimet pidentävät huomattavasti terassikauden kestoa. Ainutlaatuiset aurinkovarjomme ovat edullinen investointi, joiden avulla voit lisätä terassisi tuottavuutta ja parantaa sen yleisilmettä.

Haluaisitko tarjota asiakkaillesi kuumana kesäpäivänä mukavan viileän, varjoisan paikan jossa viihtyä? Vai haluatko luoda viileisiin syysiltoihin lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin himmennettyjen valojen ja tehokkaiden lämmittimien avulla? Tukeva mutta tyylikäs SCHATTELLO on sinulle se oikea vaihtoehto. Tyylikkyys ja käyttömukavuus kutsuvat asiakkaitasi viihtymään. SCHATTELLO – enemmän kuin pelkkä aurinkovarjo.

Aurinkovarjo, joka ei tuulta pelkää

  • kattaa suuren alueen ja antaa suojaa kaikenlaisilta sääolosuhteilta
  • helppokäyttöinen
  • erittäin tuulenkestävä
  • klassinen aurinkovarjo ulkokäyttöön
  • MAY – aurinkosuojatuotteet Made in Germany

KÄYTTÖ

SCHATTELLO on suuri, ammattikäyttöön suunniteltu aurinkovarjo. Varjo avataan ja suljetaan joko irrotettavalla, ruostumattomasta teräksestä valmistetulla vinssinkammella tai akkukäyttöisellä porakoneella. Maston sisällä kulkevat urat varmistavat sen, että mekanismi toimii moitteettomasti vuosienkin käytön jälkeen.

TELESKOOPPIMASTO


RUNKO

Aurinkovarjon runko on valmistettu korkealaatuisesta alumiiniprofiilista. Rungon pinta on pulverimaalattu; väri kestää iskuja ja kolhuja. Vakiovärit ovat valkoinen RAL 9010, ruskea RAL 8019, hopea RAL 9006 sekä antrasiitti RAL 7016. Muutkin värit mahdollisia tilauksesta. Rungon osat eivät vaadi huoltoa.


SUOJAPUSSI

Toimitukseen sisältyy ilmainen aurinkovarjon suojapussi.


LÄMMITTIMET JA VALOT

Aurinkovarjoon voi sisällyttää valot, joko klassiset putkilamput tai modernit LED-valot. Valot luovat tunnelmaa pimeneviin syysiltoihin. Infrapunalämmittimet antavat mukavaa lämpöä ja varjoon rakennettu äänentoistojärjestelmä takaa sen, että taustamusiikki ei jää kuulumatta. Aurinkovarjon avulla terassikausi pitenee huomattavasti. Varjoa voi hyödyntää myös tapahtumissa ja sen alle voi luoda esimerkiksi kutsuvan tupakointialueen.

mmittimiä ja valoja ei tarvitse ottaa pois ennen varjon sulkemista.

Turvakytkin varmistaa sen, etteivät lämmittimet kytkeydy päälle varjon ollessa suljettuna.

LIITÄNNÄT

Tukirakenteet on kiinnitetty varjon runkoon irrotettavilla pulteilla. Tämän ansiosta rakenne on vakaa ja kestävä; osat pystyy myös tarvittaessa irrottamaan korjauksia varten.


VARJON NUPPI

Elegantti, tyylikäs, ei ruuvattu paikalleen. Väri sävytetty rungon väriin.


KANKAAT

Itsekiristyvän teleskooppisen systeemin ansiosta kangas ei veny vaan pysyy kuosissaan vuosien ajan.

Vaihda brändiä vaihtamalla kangas – koko aurinkovarjoa ei tarvitse uusia.

Kangasvaihtoehdot

Kankaat ovat vedenkestävää ja hylkivät myös likaa ja pölyä

MAY-TEX POLY MayTex Poly - korkealaatuinen, läpivärjätty 100% polyesteri, 200 g/m2

MAY-TEX ACRYL - tukeva, veden- ja säänkestävä akryylikangas, 300 g/m2

MAY-TEX PVC - korkealaatuinen, 480 g/m2


ASENNUSVAIHTOEHDOT

LISÄVARUSTEET

Vesikourut

SIVUKANKAAT / SIVUSEINÄT

A300A300 + ovi
A303A306
A309A312
A315

Lisätietoja saat esitteestä tai verkkokaupastamme

Lähetä viesti