Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Brändätyt aurinkovarjot – mainosvarjot

  • brändätyt aurinkovarjot - Koff varjot 4mx4m
  • Brändätyt aurinkovarjot – mainosvarjot
  • Brändätyt aurinkovarjot
  • mainosvarjot - 1,8m ja 2m pyöreä

Brändit näkyviin - mainosvarjoissa viestisi huomataan!

Brändätyissä mainosvarjoissa viestisi tavoittaa valtavan määrän ihmisiä ravintolan asiakkaista satunnaisiin ohikulkijoihin saakka. Tyylikkäät varjot ovat olennainen osa hyvinhoidettua terassia ja houkuttelevat tutustumaan terassin tarjontaan.

Tuotevalikoimistamme löytyvät laadukkaat mainosvarjot joka lähtöön - pienimmät varjot ovat kooltaan 1,8m suurimpien ollessa halkaisijaltaan jopa 5m. Suuri valikoima takaa sen, että joka terassille löytyy oikea ratkaisu, olipa varjo sitten muodoltaan pyöreä tai neliskanttinen. Painotekniikasta riippuen varjoihin voidaan painaa melkein mitä tahansa, esimerkiksi tuotettasi esittelevä valokuva - vaihtoehtoja on lähes rajattomasti.

mainosvarjoissa on tukeva, teleskooppinen alumiinirunko (Ø 40 – 75 mm varjon koosta riippuen), joka on pulverimaalattu valkoiseksi. Varjot avataan ja suljetaan narusta vetämällä / kätevällä työntökahvalla / vinssikammella. Kangas on 100% polyesteria, jonka paino 200 gr / neliömetri +/- 5%. Kangas on vedenkestävää.

Koot (neliö): 2x2 – 5x5m

Koot (pyöreä): 2 – 5m

Toimitusaika: 2 - 5 viikkoa

Lisätietoja saat esitteestä tai verkkokaupastamme

Tuotevalikoimiimme kuuluvat mainosvarjot ovat hinnaltaan edullisia, kuitenkaan laadusta ei ole tingitty - kaikki valikoimiemme varjot on tehty Euroopassa korkealaatuisista materiaaleista. Hinnoittelun teemme aina tapauskohtaisesti - soita ja kerro mitä haluat ja laadimme sinulle varmasti kilpailukykyisen tarjouksen.

Lisätietoja esitteestä tai verkkokaupastamme

(kevytrakenteiset mainosvarjot):

kallistuva varjo-osa, muovinen BKR jalka.

Kangas on 100% polyesteria, jonka paino on 165 gr / neliömetri +/- 5%.

Kangas on vedenkestävää.

Kevytrakenteisissa mainosvarjoissa on teräsrunko, joka on pulverimaalattu valkoiseksi, kangas on kevyttä ‘knitwear’ – kudottua polyesteria, 165 gr / m2.

Mainosvarjot avataan ja suljetaan työntämällä varjon keskiosaa ylöspäin, jolloin se lukittuu paikalleen.

Koot (neliö): 1,25x1,25 – 1,8x1,8m

Koot (pyöreä): 1,8 – 2m

Lisätietoja saat esitteestä tai verkkokaupastamme

Lähetä viesti