Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Sivuvarsivarjot - aurinkovarjot sivumastolla

Sivuvarsivarjot - lattiatilaa säästävät aurinkovarjot!

Hyvinhoidettu, kaunis terassi houkuttelee ohikulkijoita ja toimivalla, mukavalla terassilla viihdytään ainakin lasillisen verran pitempään. Laadukas riippuva aurinkovarjo kuuluu hyvän terassin perusvarustukseen - sivuvarjo suojaa sekä sateelta että auringon haitallisilta säteiltä parantaen lisäksi terassin ulkonäköä ja houkuttelevuutta!

Seuraava aurinkovarjo sulkeutuu kätevästi sivulle, varren viereen, eikä varjon alla olevia huonekaluja tarvitse poistaa:


Laajasta tuotevalikoimastamme löytyvät sekä pyöreät, neliönmuotoiset että suorakaiteenmuotoiset varjot

Sivuvarsivarjoja on erilaisia. Osa varjoista sulkeutuu sivuun maston viereen, osassa malleista varjo jää suljettaessa roikkumaan keskelle, sivuvarren päähän. Sivuvarsivarjoja voi kääntää 360° jalassaan – näin varjo suojaa auringolta sekä aamulla että illalla. Valikoimistamme löytyy monenkokoisia sivuvarsivarjoja, joiden avulla terassin kattaminen on helppoa ja vaivatonta.

Lähetä viesti