Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Tulppaanivarjo

  • Tulppaanivarjot
  • Tulppaanivarjot
  • Tulppaanivarjot
  • Tulppaanivarjot
  • Tulppaanivarjot

Tulppaanivarjot

Terassin suunnittelussa kannattaa kiinnittää huomiota sekä käytännöllisyyteen että terassin yleisilmeeseen. Upea tulppaanivarjo vetää huomiota puoleensa ja houkuttelee ohikulkijoita tutustumaan terassin tarjontaan. Yksikin tulppaanivarjo on näyttävä näky, puhumattakaan usean varjon rykelmästä. Brändätty tulppaanivarjo taas on erinomainen mainosväline.

Tulppaanivarjo on kaunis ja käytännöllinen tarjoten optimaalisen suojan polttavilta auringonsäteiltä. Nerokas tulppaanivarjo on suunniteltu siten, että sadevesi valuu varjon keskelle, josta se johdetaan pois maston läpi. Näin sadevesi ei kastele ohikulkijoita.

Tulppanivarjon lisävarusteet luovat varjon alle tunnelmaa. Varjoihin on saatavilla värivalaistus, jonka avulla tunnelman luominen käy helposti. Varjoihin voi myös painattaa yksilöllisen kuvan. Varjoihin voi myös asentaa hajustimet vaikkapa ruokamessuja ryydittämään.

Tulppaanivarjoja on saatavilla seuraavissa kokoluokissa: 2,5m -> 6m, pyöreänä ja neliönmuotoisena.

Yksilölliset tulppaanivarjot avataan ja suljetaan helppokäyttöisellä vinssinkammella. Mekanismi ei vaadi huoltoa. Materiaalit ovat ruostumattomia ja vedenkestäviä. Sinun täytyy vain istua ja nauttia auringosta.

Lähetä viesti