Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Markiisi suojaa säteilyltä, viilentää tilaa ja antaa julkisivulle ilmettä

Tampereen Markiisin valikoimiin kuuluvat ikkunamarkiisit, terassi- ja pergolamarkiisit sekä liiketilamarkiisit. Valikoima sisältää sekä markkinoiden kiinnostavat uutuudet että suosituimmat klassikkomallit terasseille, liiketiloihin sekä koteihin ja kesämökille.

Markiisien asennuksesta ja huollosta huolehtivat asiantuntevat jälleenmyyjämme. Lopputulos on tyylikäs, turvallinen käyttää ja ennen kaikkea tarpeittesi mukaan huomaamaton tai näyttävä osa rakennusta.

Mallistossa terassi-, pergola- ja ikkunamarkiisit

Terassimarkiisi on erinomainen sääsuoja sinne, missä markiisin alapuolisen tilan halutaan olevan vapaa liikkumiselle ja kalusteille. Tamarin terassimarkiisit ovat ominaisuuksiltaan markkinoiden eliittiä niiden täyttäessä ulottuvuudesta riippuen korkeimpien tuuliluokkien 2 ja 3 vaatimukset.

Tamar markiisit on mahdollista liittää Tamar Amoflex- runkorakenteeseen, joka mahdollistaa markiisin pystyttämisen kauemmaksi rakennuksesta. Lisäksi tuotteisiin on saatavilla erilaisia lisätarvikkeita, kuten Sunset-etukangas suojaamaan tuulelta ja sään vaihtelulta.


Pergolamarkiisi on isojen alueitten tehokas suoja sekä yrityskäytössä että kotipihalla. Pergolamarkiiseilla luot ulkoilmaravintolalle suojaisat olosuhteet säällä kuin säällä ja katat kotipihan terassin avarasti.

Pergolamarkiisit tulevat mittatilauksena eurooppalaisilta valmistajilta, kuten markiluxilta ja KE Outdoorsilta.


Ikkunamarkiisi on edullinen ja vaivaton tapa vaikuttaa kodin tai liikehuoneiston energiankulutukseen ja viihtyisyyteen. Ikkunan ulkopuolelle asennettava markiisi estää tehokkaasti lämpösäteilyn pääsyn sisätiloihin, ja vähentää koneellisen jäähdyttämisen tarvetta jopa 90 %.

Moottorikäyttöisiä markiiseja ohjataan yleisimmin kaukosäätimillä ja niihin voidaan helposti liittää esim. aurinko ja tuuliautomatiikka. Markiisit voidaan liittää myös osaksi kotiautomaatiojärjestelmää.


Valmistus Tampereella

Tekniikaltaan, kestävyydeltään ja ulkonäöltään eurooppalaista laatua olevat Tamar-markiisit valmistetaan mittatilaustyönä Tampereella. Runko-osat tehdään jauhemaalatusta alumiinista sekä sinkitystä ja maalatusta teräksestä, minkä ansiosta ne kestävät erittäin hyvin vaihtelevia sääolosuhteita. Markiiseissa käytetään Swelan laadukkaita kuituvärjättyjä polyesterikankaita, joiden ylivoimaiset ominaisuudet pitävät kankaat käytössä hyvänä vuosia.

Koko maan kattava jälleenmyyntiverkosto

Markiisien asennuksesta ja huollosta huolehtivat asiantuntevat jälleenmyyjämme. Etsi lähin jälleenmyyjäsi täältä

Lähetä viesti