Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Tamar-liikemarkiisit - Markiisin avulla yrityksesi erottuu näyttävästi katukuvassa

Yrityskäytössä markiiseja tarvitaan sekä suojaamaan liiketilojen ikkunoilta lämpösäteilyltä että antamaan suojaa esimerkiksi terasseille. Brändäämällä markiisit yrityksen ja liiketilan huomioarvo kasvaa.

Markiisi on näkyvä mainospaikka, jossa yrityksesi logo ja nimi ovat ohikulkijoiden nähtävissä ympäri vuoden. Markiisi myös viimeistelee liiketilan julkisivun ja terassin tehden yrityksesi julkisivusta huolitellun sisätilojen pysyessä miellyttävän vilpoisina. Sopiva lämpötila saa asiakkaat viihtymään ja oman henkilökunnan työskentelemään tehokkaammin. Hyvin varustetulla terassilla, missä asiakkaan viihtyvyys on taattu ja sääolosuhteisiin voidaan vaikuttaa, kauppa käy paremmin.

Laadun takeena erinomaiset kankaat ja markiisiosat

Laadukas ja pitkäikäinen aurinkosuojatuote on ekologinen valinta. Tamar-markiisit ovat kestäviä, näyttäviä ja helppohoitoisia. Käytämme laadultaan ylivoimaisia Swelan kankaita pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltuja Lunex-markiisiosia. Markiisimme säilyttävät siistin ulkonäkönsä ja erityisominaisuutensa ympärivuotisessa käytössä.

Markiisikankaan uusiminen

Kaipaako markiisi uusimista? Jos runkorakenne ja markiisi on muuten kunnossa, kankaan vaihtaminen antaa markiisille uuden ilmeen ja tekee siitä lähes uudenveroisen. Laadukkaat Swela-markiisikankaat voidaan liittää ongelmitta eri valmistajien markiisirunkoihin.

Lue lisää markiisikankaista täältä, kysy lisää myynnistä tai pyydä tarjous.

Jalallinen Amoflex-runkorakenne markiisille

Amolflex-runkorakenteen avulla katat ravintolan tai kahvilan terassin tai rakennat puutarhaasi kutsuvan oleskelupaikan. Runko mahdollistaa katetun oleskelupaikan toteuttamisen muuallekin kuin rakennuksen yhteyteen. Markiisilla ja Amoflex-rungolla voi kattaa esimerkiksi kylpytynnyrin, uima-altaan tai kesäkeittiön.

Amoflex-rakenne kiinnitetään perustuksiin tai toteutetaan siirrettävänä kokonaisuutena. Markiisirunkoja voidaan sijoittaa vierekkäin tai peräkkäin, ja laajentaa näin katettua alaa.

Amoflex-markiisirungot valmistetaan käsityönä Tampereella. Tamarin ohjeilla rungon voi toteuttaa myös itse.

TAMAR-KORIMARKIISIT

Korimarkiisit sopivat etenkin myymälöiden näyteikkunoihin, mutta myös somisteiksi sisätiloihin. Laadukas Tamar-korimarkiisi antaa näyttävyyttä yrityksen näyteikkunoille, sisäänkäynneille ja vaikkapa messu ja näyttelyosastojen sisustukselle .

Markiisin materiaalin, muodon, värin ja painatuksen voit päättää itse. Korimarkiisit tehdään Tampereen tehtaallamme käsityönä, mikä mahdollistaa myös erikoismallien suunnittelun ja valmistuksen.

Pyydä mallipala haluamastasi kankaasta sähköpostilla: Enable JavaScript to view protected content.

Tutustu korimarkiisimallistoon

Lähetä viesti