Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Hyvin hoidettu markiisi kestää vuosikymmeniä

Tamar-markiisit on valmistettu kestämään. Markiisien mekanismit ovat käytännössä huoltovapaita. Tamar-markiisien kankaissa on erityinen Swela nano clean käsittely, minkä ansiosta kankaat pysyvät puhtaina paremmin kuin perinteiset markiisikankaat. Mitä paremmin laatukangasta hoitaa, sitä pidempään se kestää!

Jos Tamar-markiisi vaurioituu, esimerkiksi lumen tai myrskyn takia, se voidaan tavallisesti korjata. Kankaiden lisäksi Tamar-markiisien alumiini- ja teräsosat voidaan vaihtaa ja vanhat kierrättää. Markiisien rungoilla on 10 vuoden takuu.

Jos markiisisi on vahingoittunut tai sinulla on muuta kysyttävää markiisin hoidosta, ota yhteyttä lähimpään Tamar-jälleenmyyjääsi.

Markiisin puhdistus

Uusien tai vain vähän aikaa käytössä olleiden markiisien kangasta ei kannata pestä pesuaineella. Puhtaalla vedellä huuhteleminen riittää. Jokaisen Tamar-markiisin mukana tulee yksityiskohtainen hoito-ohje, jota noudattamalla markiisin käyttöikä pitenee.

Lähetä viesti