Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Tamar-pergolamarkiisit

markilux – asiakkaalle, joka arvostaa laatua ja parhaita ratkaisuja

Tamarin valikoimista löydät myös laadukkaat markilux-markiisit. markilux on maailman johtava premium-luokan aurinkosuojatuotteiden toimittaja ja yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneistamme. 30 vuoden yhteistyöllä tunnemme markiluxin tuotteet, valikoiman ja monipuoliset mahdollisuudet perinpohjaisesti. Takaamme, että ammattitaidollamme käyttötarkoitukseenne löytyy juuri oikea markilux-tuote.

Lukuisia muotoilu- ja innovaatiopalkintoja voittanut yritys tarjoaa aitoa ongelmanratkaisua aurinkosuojaukseen. Tuotteet on suunniteltu pitkäikäisiksi ja käytössä miellyttäviksi. Huippulaadukkaat tuotteet valmistetaan Saksassa, ja ne toimitetaan asiakkaalle noin 4 viikossa.

Pergolamarkisi suojaa oleskelutilat ja viilentää tehokkaasti sisätiloja

Kun ulko-oleskelutilat ja rakennuksen ikkunat on suojattu tehokkaasti auringolta ulkopuolisella suojalla, voi kesän lämmöstä nauttia huoletta. Tyylikkään ulkonäkönsä ja toiminallisuutensa lisäksi markiluxin ja KE Outdoorin pergolamarkiisit tarjoavat pitkäikäisyyttä, laatua sekä kulutusta ja sään vaikutuksia kestäviä ratkaisuja.

markilux pergola 110/210

Kepeä rakenne isojen tilojen kattamiseen

markiluxin kevytrakenteinen pergola on tyylikäs valinta moderniin pihapiiriin.

Kankaan tracfix-kiinnityksen ansiosta kangas pysyy tiiviisti paikallaan sivuohjainkiskossa, ja kestää hyvin sään vaihteluita. Yksittäisen pergolan maksimileveys voi olla jopa 6 metriä. Laajempi alue katetaan liittämällä runkoyksiköitä yhteen.

Etukankaalla varustettu pergolamarkiisi suojaa matalaltakin paistavalta auringolta tehden tilasta huonemaisen. Lisävarusteena on saatavilla myös runkoon integroitava screenkaihdin, joka suojaa tuulelta, sateelta ja auringon paahteelta.

Säädettävän etutolpan ansiosta markiisin kaltevuutta voidaan säätää, ja tuote sopii myös paikkoihin, missä asennuskorkeus ei muuten olisi riittävä. Pergolamarkiisiin kangas menee suljettuna kokonaan markiisin sisällä. Lisävarusteena valaistus. Valittavana useita eri runkovärejä ja satoja upeita kankaita.

KE Outdoor – parasta designosaamista Italiasta

KEDRY PRIME

Alumiininen sälekatto tarjoaa tehokasta suojaa sateelta ja auringolta

Kedry-pergolassa yhdistyy tyylikäs muotoilu, innovatiivinen tekniikka ja omille mitoille räätälöidyt ratkaisut. Alumiinirakenteinen pergola voidaan asentaa seinää vasten tai vapaasti seisovaksi kokonaisuudeksi. Moduuleja yhdistämällä katetun tilan kokoa voidaan kasvattaa.

Alumiininen sälekatto avautuu ja sulkeutuu säätilanteen ja tarpeen mukaan kestäen myös kevyen lumikuorman. Pergolarakenteeseen on mahdollista integroida lasiset tai rullautuvat sivuseinät sekä äänentoisto, led-valaistus ja lämmitys. Kedryn innovatiivisen kattomekanismin sekä erilaisten lisätarvikkeiden avulla terassistasi saadaan talveksi puolilämmin tila.

Suojaa aurinkoisiin päiviin

Markiisit auttavat luomaan erikokoisista terasseista, parvekkeista ja kuisteista oleskelutiloja, joissa viihtyy yhtä hyvin kesähelteillä ja syysiltoina. Markiisit ovat luonnollinen ratkaisu myös viherhuoneiden tai Välimeren tunnelmaa henkivien pergoloiden kattamiseen.

Markiisit suojaavat auringolta ja sateilta, mutta oleskelutiloista ei tule pimeitä tai suljettuja. Monipuoliset värivaihtoehdot auttavat löytämään juuri sopivan markiisin jokaiseen pihaan. Markiisit on myös helppo rullata syrjään talvikuukausien ajaksi, pois lumen tieltä.

Jos olet kiinnostunut oman kesäkeitaasi aurinkosuojaamisesta, ota yhteyttä lähimpään Tamar-jälleenmyyjääsi!

Lähetä viesti