Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Tamar terassimarkiisi moninkertaistaa pihan käyttömahdollisuuksia 

 • Sunset terassimarkiisi sivuverholla
 • Amoflex-runkorakenne – terassikeidas
 • terassimarkiisit terasseille, liiketiloihin ja kauniisiin suomalaisiin koteihin
 • Tamar SunSet –etukangas suojaa tuulelta ja katseilta
 • Tamar –terassimarkiisit asennetaan joko seinäpintaan tai kattokiinnikkeillä esim. räystään alle
 • Markiisin käyttölaitteena on joko veivikampi tai sähkömoottori
 • Tamar- terassimarkiisit sopivat erinomaisesti auringon, lämmön, säteilyn ja sateen suojaksi paikkoihin
 • Markiisit voidaan kiinnittää joko seinään tai kattoon.

Markiisi lisää viihtyisyyttä ja suojaa pintoja ja kalusteita UV-säteiltä ulkona ja sisällä pienentäen samalla talon energiankulutusta. Sisätilat pysyvät kesäkuumalla sopivan viileinä ja terassilla on miellyttävä istua iltaa pitkälle syksyyn.

Aurinkosuojauksen lisäksi terassimarkiisi toimii sääsuojana. Terassimarkiisin hankintaan suunniteltaessa on tärkeää huomioida markiisin asennuksen riittävä kaltevuus, jotta vesi pääsee valumaan pois markiisin päältä.

Finess

Finess on Suomen yksi myydyimmistä terassimarkiisimalleista. Vaativissakin tuuliolosuhteissa kestävä Finess on helppo asentaa ja säätää haluttuun asentoon. Vakiona mallissa on tyylikäs etuprofiili vedenpoistourilla. Lisävarusteena Sunset- etukangas ja alumiininen kateprofiili.


Sunflex

Tamar Sunflexissa yhdistyvät kaikki Finex-markkisiin hyvät ominaisuudet, minkä lisäksi kaltevuutta on helpoo säätää veivillä. Sunflex on helppokäyttöinen ja toimiva valinta esimerkiksi avoparvekkeelle sekä paikkoihin, missä markiisin kaltevuutta halutaan säätää esimerkiksi auringon suunnan mukaan.


Polaris – koteloitu semikasettimarkiisi

Polaris on erinomainen ratkaisu silloin, kun markiisi asennettaan avoimelle seinälle tai talon rakenteet eivät muuten suojaa markiisirakennetta. Suljettuna markiisikangas on suojassa kasetin sisällä. Markiisissa olevan runkoputken ansiosta Polaris voidaan asentaa helposti puu- ja kiviseinään. Erityinen harjasnauha irrottaa markiisista lian tavallisen käytön yhteydessä.


SunSet-etukangas suojaa tuulelta ja katseilta

Tamar-terassimarkiiseihin lisätarvikkeena saatava SunSet-etukangas kiinnitetään ylhäältä markiisiin ja alhaalta esimerkiksi kaiteeseen tai terassin lattiaan. Sunset-etukangas antaa tuuli- ja näkösuojaa sekä suojaa alhaalta paistavalta auringolta.

Etukankaassa käytetään läpinäkyvää, säänkestävää screenkangasta. Sunset etukankaalla varustetun markiisin mukana toimitetaan aina myös tuulitukivarret, jotka lisäävät markiisin käyttömahdollisuuksia tuulisellakin säällä. Tuotteen mekanismi on patentoitu. Halutessasi voit tilata markiisin myös ilman etukangasta varustettuna tuulitukivarsilla.

Amoflex-runkorakenne markiisille

Amoflex-markiisirungon avulla kotiterassille, puutarhaan tai kahvila-ravintolan yhteyteen on mahdollista luoda suojainen saareke.

Markiisia ei tarvitse kiinnittää seinään, vaan aurinkosuoja voidaan pystyttää etäämmälle rakennuksesta. Rakenne kiinnitetään perustuksiin tai toteutetaan siirrettävänä. Auringolta ja sateelta suojattu ala on jopa 35 neliömetriä. Alaa voi laajentaa sijoittamalla markiisirunkoja vierekkäin tai peräkkäin.

Runkorakenteiden alle voidaan sijoittaa esimerkiksi istutuslaatikoita, erilaisia tasoja ja istuimia sekä varustaa markiisirunko lämmittimillä. Amoflex-markiisirungot valmistetaan käsityönä Tampereella. Tamarin ohjeilla rungon voi toteuttaa myös itse.


markilux – asiakkaalle, joka arvostaa laatua ja parhaita ratkaisuja

Terassituotteilta vaaditaan laatua, kestävyyttä ja sopivuutta rakennuksen tyyliin.

markilux on maailman johtava premium-luokan aurinkosuojatuotteiden toimittaja ja yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneistamme. Vuosikymmeniä kestäneen yhteistyön ansiosta tunnemme yrityksen tuotteet perinpohjaisesti. Ammattitaidollamme tarpeisiinne löytyy juuri oikea markilux-tuote.

markilux 990 – siro ja tyylikäs (täys) kasettimarkiisi

markilux 990 on seinään tai kattoon asennettava siro täyskasettimarkiisi ja tyylikäs valinta modernin arkkitehtuurin pariksi parvekkeelle ja terassille. Markiisin nivelvarret ja kangasputki taittuvat siististi matalan kasetin sisään markiisin ollessa suljettuna. Valittavissa useita eri runkovärejä ja laaja kangasvalikoima. Tuotteet valmistetaan mittatilauksena markiluxin tehtaalla Saksassa.

Ratkaisut lasitetulle terassille

markilux 779/879 – aurinkosuoja katteen alapuolelle

markiluxin tuotteissa yhdistyy viimeistelty muotoilu ja upea teknologiaosaaminen.

Terassin lasikaton alapuolelle sisä- ja ulkotiloihin asennettava aurinkosuoja suojaa liialta auringolta viilentäen myös sisätilat. Leveä, yksiosainen suoja avataan ja suljetaan veivillä tai kaukosäätimellä. Mekanismi on käytössä hiljainen kankaan liikkuessa vaivattomasti.

Tuotteeseen voi valita markiisikankaan tai hieman läpinäkyvän, auringolta tehokkaasti suojaavan screenkankaan. Lasin alla kangas on suojassa sään rasitukselta ja lialta. Kasetin malli voi olla pyöreä tai tyylikkään neliskulmainen. Markiisit soveltuvat hyvin erityyppisten katteiden alle. Tunnelma täydentyy kankaaseen asennettavalla ledvalaistuksella. Vietä rento päivä ulkona parhaassa seurassa ja suojassa!

Ota yhteyttä »

 • Mittatilausmarkiisi jopa 7 päivässä

 • HANKI TERASSIMARKIISISI HYVÄN SÄÄN AIKAAN – mittatilausmarkiisi seitsemässä päivässä käyttövalmiiksi!

  Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme.

 • Etsi lähin jälleenmyyjä »

Lähetä viesti