Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Tamar-liikemarkiisit

Markiisit jäävät mieleen – niin myös yrityksesi

Yrityskuva syntyy nopeasti, joskus ensisilmäyksellä. Markiisi tekee yrityksesi julkisivusta mieleenpainuvan ja huolitellun, samalla kun sisätilat pysyvät miellyttävän vilpoisina. Sopiva lämpötila saa asiakkaat viihtymään ja oman henkilökunnan työskentelemään tehokkaammin.

Kaikki Tamarin markiisit on suunniteltu kestäviksi, näyttäviksi ja helppohoitoisiksi. Tamar- markiiseja voikin pitää auki ympäri vuoden, ja ne säilyttävät siistin ulkonäkönsä ja erityisominaisuutensa.

Pyydä mallipala haluamastasi kankaasta sähköpostilla: Enable JavaScript to view protected content.

Kaipaako markiisisi uusimista?

Joskus pelkkä kankaan vaihtaminen riittää. Laadukkaat Swela-markiisikankaat voidaan liittää ongelmitta eri valmistajien markiisirunkoihin. Kysy lisää myynnistä tai pyydä tarjous!

Amoflex-runkorakenne – terassikeidas

Amoflex-markiisirungon avulla terassille tai pihamaalle luodaan suojainen saareke. Amoflexin ansiosta markiisia ei tarvitse kiinnittää seinään, vaan aurinkosuoja voidaan sijoittaa avaralle paikalle ja kauas rakennuksista, kuten puutarhaan, kylpytynnyrin päälle tai katuterassille.

Auringolta ja sateelta suojattu ala on jopa 35 neliömetriä. Markiisirunkoja voi sijoittaa vierekkäin tai peräkkäin miten monta tahansa. Kaikki Amoflex-markiisirungot valmistetaan käsityönä Tampereella.

TAMAR-Korimarkiisit

Korimarkiisit sopivat etenkin myymälöiden näyteikkunoihin, mutta myös somisteiksi sisätiloihin. Laadukas Tamar-korimarkiisi antaa näyttävyyttä yrityksen näyteikkunoille, sisäänkäynneille ja vaikkapa messu ja näyttelyosastojen sisustukselle .

Markiisin materiaalin, muodon, värin ja painatuksen voit luonnollisesti itse valita. Korimarkiisit tehdään käsityönä tehtaallamme Tampereella, minkä ansiosta myös erikoismallit ovat mahdollisia.

Tutustu korimarkiisimallistoon

Lähetä viesti