Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Tamar-pergolamarkiisit

Ulkoilmaravintola parhaimmillaan

Olipa kyseessä sitten talon laajennus tai erillinen rakennus, valikoimistamme löytyvistä pergoloista ja paviljongeista löydät itsellesi ihanteellisen ratkaisun.

Kangaskaton (Isola 3 pergola) tai avattavan sälekaton (Kedry Prime pergola) avulla suojaat ruokailijat helposti ja nopeasti sateelta ja liialliselta auringonpaisteelta.

Katon avaaminen ja sulkeminen käy hetkessä vain nappia painamalla. Käyttö onnistuu myös kaukosäätimellä.

Molemmat kattovaihtoehdot ovat täysin vedenkestäviä.

Halutessasi saat pergolaan myös liukuovet, lämmittimet tai lämmityksen. Säästä riippuen voit valita, kuinka avoimen tai suljetun ruokailutilan haluat.

Neljä vuodenaikaa

Avattavaa sälekattoa voi käyttää ympäri vuoden. Katto on testattu kestämään lumikuormaa. (Kedry Prime pergola)

Olemassa olevat rakenteet

Kangaskatto voidaan asentaa jo olemassa oleviin pergoloihin.

Kattava valikoima kokoja

Vakiokoot vaihtelevat 2,5mx2 - 7x5 metrin välillä. Liittämällä pergolat yhteen luot itsellesi täydellisen ravintolan.

Suojaa aurinkoisiin päiviin

Markiisit auttavat luomaan erikokoisista terasseista, parvekkeista ja kuisteista oleskelutiloja, joissa viihtyy yhtä hyvin kesähelteillä ja syysiltoina. Markiisit ovat luonnollinen ratkaisu myös viherhuoneiden tai Välimeren tunnelmaa henkivien pergoloiden kattamiseen.

Markiisit suojaavat auringolta ja sateilta, mutta oleskelutiloista ei tule pimeitä tai suljettuja. Monipuoliset värivaihtoehdot auttavat löytämään juuri sopivan markiisin jokaiseen pihaan. Markiisit on myös helppo rullata syrjään talvikuukausien ajaksi, pois lumen tieltä.

Jos olet kiinnostunut oman kesäkeitaasi aurinkosuojaamisesta, ota yhteyttä lähimpään Tamar-jälleenmyyjääsi!

Lähetä viesti