Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Upeannäköistä suojaa

 • Sunset terassimarkiisi sivuverholla
 • Amoflex-runkorakenne – terassikeidas
 • terassimarkiisit terasseille, liiketiloihin ja kauniisiin suomalaisiin koteihin
 • Tamar SunSet –etukangas suojaa tuulelta ja katseilta
 • Tamar –terassimarkiisit asennetaan joko seinäpintaan tai kattokiinnikkeillä esim. räystään alle
 • Markiisin käyttölaitteena on joko veivikampi tai sähkömoottori
 • Tamar- terassimarkiisit sopivat erinomaisesti auringon, lämmön, säteilyn ja sateen suojaksi paikkoihin
 • Markiisit voidaan kiinnittää joko seinään tai kattoon.

Ota yhteyttä »

 • Mittatilausmarkiisi jopa 7 päivässä

 • Tavallista nopeampi toimitus koskee tilauksia Tamar top 10 –malliston kankailla. Toimitusaika voi vaihdella tuotannon kuormitustilanteen mukaisesti.

  Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme.

 • Etsi lähin jälleenmyyjä »

Tamar-markiisit ovat eurooppalaista laatua teknisesti, kestävyydeltään ja ulkonäöltään. Jokainen markiisi tehdään mittatilaustyönä, ja asennuksesta huolehtivat ammattilaiset. Lopputulos on turvallinen, ja markiisi miellyttää silmää: se on tarpeittesi mukaan huomaamaton tai näyttävä.

Terassimarkiisi tekee ihmeitä kodin tai liiketilan ilmeelle. Se lisää viihtyisyyttä, suojaa luonnonvoimilta ja vähentää energiankulutusta. Sisätilat pysyvät kesäkuumallakin sopivan viileinä, ja terassilla on mukava istua iltaa pitkälle syksyyn.

Tamar-markiisien runko-osat tehdään säätä kestävästä anodisoidusta alumiinista tai teräksestä. Takuuehtojemme mukaisesti myönnämme terassimarkiiseille 5-vuoden takuun.

Hanki Tamar terassimarkiisi hyvän sään aikana!

Tamar-markiiseilla on DIN EN 13561 -tuuliluokituksen (0–3) korkeimmat arvot 2 ja 3. Kysy lisää markiisien tuulenkestosta lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Tamar Finess ja Sunflex

Finess- ja Sunflex-terassimarkiiseissa on vakiona tyylikäs etuprofiili ja siinä vedenpoistourat. Markiisi asennetaan joko seinäpintaan tai kattokiinnikkeillä esim. räystään alle. Avoimelle seinälle asennettaessa se voidaan varustaa kangasta suojaavalla katosprofiililla minkä ansiosta suljettu markiisi on suojassa sateelta, ilman epäpuhtauksilta ja talven tuiskuilta. Terassimarkiisissa on patentoitu kulmansäätömekanismi: markiisin kaltevuuden säätäminen on helppoa.

Tamar Polaris – semikasettimarkiisi

Polaris-kasettimarkiisin ainutlaatuisen runkoputken ansiosta markiisi voidaan asentaa yhtä hyvin puu- kuin kivipinnoille, toisin kuin monet eurooppalaiset kasettimarkiisit, joissa kiinnityskohtaa rajoittaa kannakkeiden sijainti markiisin päissä. Erityinen harjasnauha irrottaa markiisista lian tavallisen käytön yhteydessä. Kun terassimarkiisi on suljettu, kangas on suojassa kasetin sisällä.

Tamar SunSet –etukangas suojaa tuulelta ja katseilta

Tamar-terassimarkiiseihin voidaan liittää SunSet-etukangas. Se kiinnitetään ylhäältä markiisiin ja alhaalta esimerkiksi kaiteeseen tai terassin lattiaan. Etukankaassa käytetään läpinäkyvää säänkestävää screenkangasta. SunSet-etukankaan mekanismi on patentoitu. Sunset etukankaalla varustetun markiisin mukana toimitetaan aina myös tuulitukivarret, jotka lisäävät markiisin käyttömahdollisuuksia tuulisellakin säällä.


Markilux-markiisit

Tamar edustaa Suomessa eurooppalaista laatumarkiisimerkkiä Markiluxia. Saatavilla on useita vaihtoehtoja, kuten suurille terasseille sopiva Markilux 1700. Stretch-markiisi sopii päällekkäin taittuvien nivelvarsiensa ansiosta ahtaisiin tiloihin, kuten portaikkoon, varjostaen silti laajan pinta- alan.

Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi!

Lähetä viesti