Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Terassilämmittimet

Lämmittimien parhaimmistoa - Heatlight HLW15 -terassilämmitin

Suosittu HLW15 -terassilämmitin on erinomainen peruslämmitin, joka soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin. HeatLight-lämmittimissä nyt myös suurempia kokoja aina 4,5kW saakka!

HeatLight -malliston kestosuosikki: HLW15 on erinomainen peruslämmitin, sen luokitus on IP55 ja se soveltuu hyvin ulkotiloihin. Tyylikäs ja helppokäyttöinen lämmitin on Hem&Hyra -lehden testivoittaja ja se on edelleen tuotevalikoimamme suosituin lämmitin.

Kliikaa tästä lisätietoja Heatlight-malliston lämmittimille


Burda terassilämmittimet - lämmitysratkaisu kaikkiin tilanteisiin (IP20 - IP67)

Burda -lämmittimet ovat korkealaatuista, saksalaista laatutyötä. Hyvän lämmöneristyksen ja ainutlaatuisen muotoilun ansiosta energiatehokkuus on huippuluokkaa - pienempitehoinen lämmitin riittää, kun lämpöä ei mene hukkaan.

Mullistavan infrapuna-lyhytaaltotekniikkansa ansiosta säteilylämmittimemme tuottavat välittömästi miellyttävää lämpöä heti käynnistämisen jälkeen. Korkeataajuiset lämpöaallot kulkevat ilman läpi sitä lämmittämättä, jolloin lämpö heijastuu energiataloudellisesti ja tehokkaasti juuri sinne, missä sitä tarvitaan: ihmisille, esineille tai materiaaleihin. Tämä on mahdollista ilman esilämmitystä ja siihen liittyviä kuluja, vedosta aiheutuvaa lämmönmenetystä ja kuuman ilman nousemista.

Melkein rajaton määrä käyttökohteita:
Säteilylämmittimiemme teho vaihtelee 1-18 kW:n välillä, ja niiden joukossa on niin parveke- tai askarteluhuonekäyttöön tarkoitettuja pieniä lämmittimiä kuin myös hallien
lämmittämiseen soveltuvia tehokkaita lämmitysyksiköitäkin. Niillä voidaan lämmittää myös suurten rakennusten osia erittäin tehokkaasti. Liikeilmaisimiin yhdistetyt säteilylämmittimet toimivat automaattisesti ja tehokkaasti, ja niiden avulla voidaan saavuttaa ylimääräisiä säästöjä, sillä tarkasti määritettyjä alueita voidaan lämmittää välittömästi ja vain haluttuun aikaan.

Kliikaa tästä lisätietoja Burda-malliston lämmittimille

Lähetä viesti