Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Burda terassilämmittimet

Burda-lämmittimet – saksalaista tuotekehittelyä parhaimmillaan

Nykyaikaisten infrapunalämmittimien edelläkävijä Burda on kehittänyt käytännöllisiä ja tyylikkäitä lämmittimiä sekä ammattikäyttöön että kotipihojen koristeeksi jo 30 vuoden ajan. Yrityksen suunnittelemat tyylikkäät, käytännölliset ja helppokäyttöiset lämmittimet ovat voittaneet vuosien varrella useita palkintoja. Burdan keksinnöt ovat usein inspiroineet uusia trendejä lämmitinmarkkinoilla.

Burda on kehittänyt useita lämmitinmallistoja, joista löytyy sopiva lämmitin joka lähtöön.

Lyhytaaltoiset (A) infrapunalämmittimet sopivat ulkotiloihin, joissa kaivataan välitöntä, kohdennettua lämpöä. Burda TERM & RELAX GLASS IRA IP65 –mallistot on suunniteltu nimenomaan tätä silmällä pitäen.

Keskipitkiä (B) ja pitkiä (C) infrapuna-aaltoja hyödyntäviä lämmittimiä on perinteisesti käytetty sisätiloissa. Esimerkiksi näistä mainittakoon TERM2000 IP20 NO GLARE (keraaminen) ja RELAX DARK IRC IP55 –lämmittimet.

Asia on jotakuinkin näin: mitä lyhyempi aallonpituus, sitä helpommin infrapunasäde läpäisee ilmaa. Lyhytaaltoiset infrapunalämmittimet lämmittävät kohteita, joihin säteet osuvat. Ympäröivää ilmaa ne eivät lämmitä.

Pitkäaaltoiset infrapunasäteet lämmittävät myös kohteita, joihin säteet osuvat. Kestää kuitenkin kauemmin, ennen kuin säteet tavoittavat nuo kohteet.

Lähetä viesti