Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Kevät tekee tuloaan

– nyt on korkea aika valmistautua pian alkavaan terassikauteen. Tampereen Markiisin valikoimista löydät kaiken mitä terassille tarvitset. Aurinkovarjot, markiisit ja purjemarkiisit suojaavat terassiasi sään vaikutuksilta. Korkealaatuisilla lämmittimillä pidennät terassikautta alkukeväästä pitkälle syksyyn. Kevään uutuustuotteemme Tamar-pergolamarkiisi on näyttävä lisä terassille.

Tamar-pergolamarkiisin avulla luot tunnelmaa terassille. Ulkoilmaravintola houkuttelee asiakkaita ja hyvinhoidetulla terassilla viihdytään pitempään. Tamar-pergolamarkiisi on joustava ratkaisu; avattava katto mahdollistaa ulkoilmaravintolan käytön säällä kuin säällä.

Lähetä viesti