Ole liikkeellä hyvissä ajoin ja tilaa markiisi terassillesi ennen sesonkia! Helmikuun loppuun mennessä tilatuille terassimarkiiseille saat talvietuna -15% alennuksen. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältämme!

Tampereen Markiisi Oy Menu

Markiisit kotiin ja mökille turvallisesti ja joustavasti

Tämä kevät on oikea aika hankkia markiisit kotiin ja mökille turvallisesti ja joustavasti. Markiisin mittaukset, suunnittelu ja asennukset tapahtuvat ulkotiloissa. Samalla teet tärkeän investoinnin oman alueesi yritystoimintaan.

Tamarin valmistamat markiisit tehdään mittatilaustyönä Tampereella ja varastossa on nyt laaja valikoima kankaita ja osia. Tamar markiisi suojaa tehokkaasti säteiltä ja sateilta.

Varmista nyt kesän parhaat hetket markiisin alla ja sovi ilmainen suunnittelukäynti lähimmän jälleenmyyjämme kanssa!

Lähetä viesti